WHO’s NEXT Fashion Fair Paris 2013

Va povesteam in ultimul post despre recenta excursie la Paris, ce a avut ca scop principal vizita la salonul de moda Who’s Next, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest tip din lume.

Experienta la salon a fost extrem de benefica. Am descoperit o multime de branduri noi si interesante, iar in egala masura am revazut piese ale unor marci consacrate.

Stilul pe care l-am intalnit a fost destul de „french”, majoritatea hainelor fiind tipice stilului francez : croieli simple, nuante neutre.

Intrucat editia din ianuarie acopera tendintele pentru sezonul de toamna/iarna 2013-2014, propunerile au fost in concordanta cu anotimpul rece: tricotaje, blanuri, stofe, etc.

Am vizitat si standurile designerilor romani prezenti la targ, printre care Ludmila Corlateanu, Lou Lou Boutique, Venera Arapu, Murmur, Condur by Alexandru si Coca Zaboloteanu .

M-am bucurat sa vad ca unele standuri au primit un feed back extrem de pozitiv din partea vizitatorilor, iar comenziile ce urmeaza promit a fi numeroase, deci ne vom putea mandri cu o mai mare vizibilitate a produselor made in .ro in afara granitelor.

Iata deci cateva din pozele facute in timpul vizitei la Who’s Next :

Standul CeeCode

Proband o geanta CeeCode, din piele cu placute de inmatriculare metalice personalizate

Standul LYDC London

Standul Venera Arapu

Standul Condur

Standul Coca Zaboloteanu

Una dintre tinutele mele preferate

2 thoughts on “WHO’s NEXT Fashion Fair Paris 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>