Vitrinele din Paris

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost extrem de intens pentru mine, pentru ca am dat o fuga la Paris.

A fost pentru a 2-a oara cand am vizitat acest oras si experienta a fost mult diferita de prima data. Spre deosebire de anul trecut, cand eram pe post de turist incepator, acum am patruns mai mult in experienta pariziana : am vizitat cartiere noi, m-am plimbat enorm pe strazi, am vizitat expozitii     (despre care va voi vorbi pe parcurul saptamanii), am iesit in oras, am participat la o „vente privee”, o vanzare privata in cadrul careia tinerele isi expun garderoba pe care nu o mai folosesc si o vand la preturi infime (am vazut piese YSL, Marni, Miu Miu cu 40-70 euro, Manoush la 30-60 euro, etc). Cum am ajuns aici, o intreaga poveste!

Insa pentru primul post despre Paris, va voi invita sa admirati cateva poze cu vitrine celebre. Mie imi face o placere enorma sa cutreier arterele mari de shopping, chiar daca preturile sunt exclusiviste, e o intreaga experienta in sine!

7 thoughts on “Vitrinele din Paris

    • admin says:

      Trebuie sa iti marturisesc ca si pentru mine este preferata, senzationala amplasarea, iar spriritul de poveste, pastelurile si hainele in stilul retro m-au innebunit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>