Victoria 46 s-a mutat pe Dorobanti

Ieri seara, 26 iunie,am avut placerea sa particip la inaugurarea noului concept store Victoria 46, acum prezent la noua sa adresa, din Calea Dorobanti nr. 126-130.

Victoria 46 nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre principalele puncte de atractie ale shoppingului de lux din Romania. Magazinul online, victoriaonline.ro, faciliteaza si mai mult experienta fashion, permitandu-ti sa achizitionezi produsele din magazin direct de la calculatorul personal.

Printre brandurile pe care le gasesti la Victoria 46 se numara Alexander McQueen, Christian Dior, Stella McCartney, Isabel Marant.

Iar in privinta pantofilor, pe care stiti deja ca ii ador….nu am cuvinte sa ma exprim. Charlotte Olympia, Sergio Rossi, Gianvito Rossi, Yves Saint Laurent sunt doar cateva branduri pe care le poti admira si cumpara de aici.

Noul spatiu este extrem de primitor, se intinde pe 2 etaje si promite incursiuni extrem de interesante de cumparaturi.

In cele ce urmeaza sunt cateva poze cu o selectie de produse disponibile la Victoria 46, precum si o poza de la evenimentul de ieri, alaturi de prietena mea, Anca.

Pantofi Sergio Rossi

Pantofi Christian Dior din piele de piton

Geanta Christian Dior

Clutch Alexander McQueen

Poze: victoriaonline

4 thoughts on “Victoria 46 s-a mutat pe Dorobanti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>