Valentine’s Day sau idei de cadouri pentru EA

Pandora Love Set

Mâine sabatorim cu surle si trâmbite Ziua Indragostitilor si e foarte posibil ca si tu sa alergi pe ultima suta de metri dupa cadoul perfect.

Tu, adica iubitul! Asta pentru ca materialul de astazi îti este dedicat. Ce îi poti lua iubitei tale de Valentine’s Day? O pereche de pantofi stylish, o geanta fina, un parfum deosebit, artizanal sau poate o bijuterie?

Un accesoriu special de Ziua Indragostitilor o va surprinde placut, motiv pentru care îti recomand sa arunci un ochi peste colectia speciala Pandora dedicata acestui eveniment. Pandantivele cu mesaje inscriptionate, inelele cu inimioare sau talismanele în forma de inima o vor cuceri pe loc!

2 thoughts on “Valentine’s Day sau idei de cadouri pentru EA

  1. floraria-crina.ro says:

    Referitor la cadouri ceva pentru 8 martie ne poti recomanda?
    Tot asa din seria… cadouri pentru ea!Ma gandesc la un lantisor dar mi se pare prea devreme pentru un astfel de cadou, ma gandesc la un indel dar imi e frica sa nu gresesc masura si uite asa raman la bratari dar parca prea simple mi se par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>