Transformare rapida la aniversarea Heaven

IMG_0727O sa incep cu o marturisire personala si anume aceea ca sunt foarte conservatoare in ceea ce priveste aspectul meu, mai ales daca vorbim de coafura.

Este si motivul pentru care persoana la care ma tund, de ani de zile, nu este niciodata surprinsa cand ii spun ” ca de obicei”: lungimea este in mare aceeasi, culoarea niciodata schimbata intrucat este 100% naturala, cararea cel mai adesea pe aceeasi parte. Pentru mine, din punct de vedere al parului, versiunea clasica este cea mai buna!

De aceea pana si eu am fost surprinsa cand, saptamana trecuta am fost invitata la aniversarea a 8 ani de existenta Heaven Beauty & Wellness Studio si am acceptat provocarea de a-mi schimba chiar si pentru cateva ore look-ul. Pentru ca am putut testa serviciile salonului, l-am ales pe acela care imi face cea mai mare placere, dar reprezinta totodata si cea mai mare provocare.

Asadar, in pozele de mai jos ma vedeti pe mine, cu parul fooooooarte lung! Coada din imagine, formata din parul meu natural si o mesa aplicata – aici este „vina” hairstylist-ului, a fost surpriza serii, de care nici eu nu ma saturam :)

Concluzia, dupa 4-5 ore de defilat cu aceasta coafura, este ca nu as recurge la extensii permanente, insa cu siguranta pentru un eveniment deosebit, pentru o coafura altfel, as opta pentru aceasta varianta!

IMG_0721

IMG_0731IMG_0571IMG_0710IMG_0831 IMG_0514

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>