Top 7 botine de toamna

botine toamnaImi plac botinele! Imi plac mult, dar le port rar :) Pe cat de frumoase sunt, pe atat de dificile devin cand trebuie sa te gandesti la potrivirea cu silueta ta. Asta pentru ca, de cele mai multe ori, botinele avantajeaza doar persoanele cu o silueta bine proportionata, relativ inalte si relativ slabe.

Cele pana la glezna dau iluzia optica de scurtare/taiere a piciorului, astfel ca oricine nu sta foarte bine la capitolul „picioare lungi”, trebuie sa stea pe banca. De botinele joase, nici nu mai vorbesc, aici lucrurile se complica prea mult.

Totusi, recunosc, imi plac mult ghetele astea atat de diverse, de cool si de usor de asortat.

Cochetez cu ele si chiar ma vad purtandu-le. Momentan astept o pereche de botine negre si tanjesc in secret la o pereche grena din velur (to be continued..).

V-am pregatit o selectie cu piesele care mi-au atras atentia, disponibile in magazine in aceasta perioada:

botine zara botine otter botine mango botine mango 2 botine zara 2Poza 1: Il PASSO

Pozele 2 si 6: Zara

Poza 3: Otter

Pozele 4 si 5:Mango

 

One thought on “Top 7 botine de toamna

  1. Geo says:

    Imi plac tare mult ultimele doua modele, sunt o reala incantare pentru ochii mei.
    P.s este o eroare sau nu este incarcata complet insa prima imagine nu o pot vedea , apare un x in locul ei, deci cel mai probabil lipseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>