Tinutele de la Grammy 2015: Prost vs Bine imbracat

rs_634x1024-150208211955-634-jane-fonda-grammy-arrivals.jw.2815

Urmaresc cu interes aparitiile vedetelor la evenimentele sonore din showbiz, iar concluzia ultimei perioade este aproape dezastruoasa. Haine urate, prost alese, purtate pe un corp nepotrivit, culori neatragatoare, etc.

Prezenta de pe covorul rosu de la editia anuala a premiilor Grammy nu a contrazis acest fapt, confirmand parca regula prostului gust.

Am facut o selectie a pieselor pe care le consider total neinspirate, precum si a aparitiilor care m-au impresionat placut.

Am inceput postul cu Jane Fonda, ca exemplu de aparitie, la cei 77 de ani ai sai. Desigur ca putem comenta si tinuta, care cu certitudine nu este cea mai inspirata, insa sa ii dam Cezarului ce este al Cezarului si anume toata admiratia pentru forma fizica si vitalitatea ei! 

Asadar, la prost imbracate, oscilez cu greu intre rochia de printesa roz a Rihannei si look-ul matador-porno al Madonnei, carora li se alatura si tinuta lui Meghan Trainor, un mix bizar intre o rochie de nasa si un bimbo-look.

prost imbracate grammy 1

Inteleg moda stil hip-hop si ca opulenta trebuie sa isi spuna cuvantul, insa rochia perdea a lui Nicki Minaj este prea mult. Ei i se alatura Lady Gaga, care nu ne surprinde neaparat printr-o tinuta nepotrivita, ci doar adauga inca una la colectie. Din pacate, Ciara m-a surprins si ea negativ, eu admirand-o in general, dar norisorul pufos purtat ieri seara strica tot ansamblul.

prost imbracate grammy 2

La bine imbracate, am ales cu greu cateva vedete. Juliana Rancic, Chrissy  Teigen si Anna Kendrick sunt preferatele mele. Simple, sexy, adecvate, tinutele lor sunt perfecte pentru o seara deosebita, in lumina reflectoarelor.

bine imbracate 1

Mi-ar placea sa vad mai multe tinute frumoase si bine alese, in ton cu varsta, silueta si personalitatea celei ce o poarta!

Asteptam insa cu interes Oscarurile, pentru o noua runda de Bine/Prost Imbracat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>