cristina centenara top

Style Muse – Christine Centenara

Oricine este pasionat de moda are o sursa de inspiratie sau mai multe. Stilul personal, cred eu, se construieste pe o baza estetica, ce in timp se cizeleaza, sub imperiul varstei, experientei si uneori a statului material (acesta conteaza mai putin dupa parerea mea, esentiale fiind primele criterii).

Daca ma intrebati pe mine, am cateva personaje pe care le admir si pe care le urmaresc atent. Stilul lor vestimentar mi se potriveste in mare masura si este o constanta sursa de inspiratie in asortarea propriilor obiecte vestimentare.

Una dintre sursele mele de inspiratie este Christine Centenara,  o adevarata prezenta in peisajul modei internationale – ocupand postul de fashion editor la Vogue Australia. 

cristina centenara 2

Stilul ei? Feminin in esenta, pigmentat insa adesea de piese de inspiratie masculina (sacoul fiind favoritul sau). Simplu, cu accente wow ( adesea acestea sunt reprezentate de pantofii surprinzatori si nonconformisti, mereu cu toc).

Cromatica pe care o poarta se invarte in jurul nuantelor de gri, kaki, bleu, alb, negru si foarte rar accente de culori sub forma imprimeurilor. Adora layeringul, suprapunand adesea un pulover peste o camasa, bluza peste bluza, s.a.m.d.

cristina centenara 3 cristina centenara 1

Ce  piese ai nevoie ca sa imprumuti din stilul Christinei Centenara? Am selectat pentru tine cateva item-uri esentiale: