Spor la reduceri!

Dupa cum probabil ati observat in ultimii ani, succesiunea colectiilor este din ce in ce mai rapida.
Astfel, inca din luna iulie isi fac aparitia colectiile de toamna/iarna pentru anul in curs. Simultan insa apar si reducerile colectiilor de primavara/vara. Va spun de la inceput ca eu nu prea agreez reducerile, cel putin nu cele din Romania. Nu este vorba despre o atitudinea „snoaba”, va explic imediat. De multe ori reducerile sunt false,un produs care costa 300 lei sa zicem , la reduceri are pret taiat de la 400 si reducere 25%. Sau reducerile nu sunt consistente, daca reduci de la 250 lei la 200 sau de la 900 la 700 nu mi se pare ca fac o afacere nemaipomenita. Totodata, haosul in care stau bietele haine in timpul reducerilor ma debusoleaza total, asa ca prefer sa stau departe.
Am totusi cateva magazine pe care le frecventez in perioada reducerilor. Stiu ca gasesc lucruri care imi plac, la un pret mai bun fata de momentul aparitiei. Unul dintre acestea este Musette, de unde obisnuiesc sa imi mai cumpar pantofi ( din ce in ce mai rar) si genti ( depinde de colectie, insa aproximativ in fiecare sezon se gaseste cate ceva).
Pentru ca ma aflam in pana de balerini – nici nu ma omor dupa model, nici nu ma avantajeaza si imi gasesc si foarte greu o pereche care sa imi vina ok sa fie si comoda, etc , am dat o tura si am gasit unii surprinzatori de comozi. Si frumosi. Si culmea, am gasit si o geanta asortata . Da, stiu…nu se mai asorteaza, insa raman fidela acestui principiu care mi se pare de 100 ori mai stylish decat aruncarea la intamplare a unor accesorii.
Am dat sfoara in tara, am intors lumea cu fundul in sus intrucat bugetul meu pe luna in curs era demult cheltuit si ..iata-le!!!!

Mai erau lucruri interesante in magazin, insa cardul mi-a spus sa ma opresc aici! Va urez totusi spor la reduceri si sa gasiti cat mai multe lucruri dragute!

5 thoughts on “Spor la reduceri!

  1. Andra says:

    Mie nu mi se potriveste deloc calapodul celor de la Musette si nu imi pot cumpara de la ei decat papuci si genti! Dar am vazut si eu balerinii… sunt foarte draguti! Sa ii porti sanatoasa! Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>