Shopping news

rochie-plic-fashionupAdevarul este ca nu ma pot abtine. Am incercat, am supravietuit o saptamana, chiar 2 uneori. Recunosc ca am cedat iar si nu m-am oprit la un singur item, ci la o tinuta completa, ca nu cumva sa am probleme de asortare cand ma decid sa o port.

M-am oprit deci la Fashionup si am inceput cautarile.

Rochia cu dungi Moja era pe wish list-ul meu inca de la prima vedere, asa ca nu am stat pe ganduri o clipa (o poti achizitiona si tu de aici).

In completare, mi-am luat un plic maxi intr-o nuanta de albastru-turcoise, pe care il puteti vedea intr-un mic preview in pozele urmatoare. Pentru ca momentan plicul ales de mine nu mai este in stocul Fashionup, iti recomand un produs similar, pe care il gasesti aici.

Pentru ca am o pasiune pentru cerceii lungi, nu am rezistat unei perechi de cercei aurii de la Meli Melo, cu un usor aer vintage, pe care i-am imaginat deja in cateva tinute estivale.

Sa nu uit de inelul supradimensionat Meli Melo, accesoriul perfect pentru noile mele achizitii!

Te las acum sa pornesti la shopping, pentru ca eu deja am zarit o noua rochie ce imi face cu ochiul, insa iti promit ca in curand iti voi dezvalui o serie de surprize pe care Fashionup ni le-a rezervat pentru luna iunie!

accesorii meli melocercei-meli-meloinel-meli-melodetaliu-plic-meli-melo

2 thoughts on “Shopping news

  1. Zadin says:

    Şi eu am astfel de provocări. Îmi impun limite şi se întâmplă într-o secundă să cedez efectiv şi să-mi cumpăr mai mult decât dacă nu m-aş fi abţinut. E drept că dacă bani nu ar exista abţinerea ar fi default.

    Îmi plac toate piesele, dar mai ales rochia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>