5e55711a0be9690ca22b6ec0585ea4c1

Shopping calculat – high end vs. afortable

Este sezonul cumparaturilor si pentru ca tu sa faci shopping smart, m-am gandit sa iti povestesc putin despre modelele de incaltaminte pe care le poti gasi pe piata, intr-un material ce pune fata in fata branduri high end, cu preturi greu de abordat si variantele mai iefine, pe care sigur  ti le poti permite.

Foarte des sunt intrebata de unde am cizmele X, pantofii Y sau sandalele Z. De cele mai multe ori, pantofii mei apartin unor branduri romanesti, mai cunoscute sau mai putin cunoscute, alte ori insa este vorba un nume sonor pe piata internationala. In general, pantofii mei nu trec neadmirati, iar cei care nu sunt atat de scumpi trec adesea drept unii de renume, datorita designului si calitatii atent alese.

Asadar, pentru ca si eu, si tu, ne dorim mereu o piesa noua, o pereche de pantofi wow, pe care poate ii admiram in vitrine sau reviste, insa nu ni-i permitem intotdeauna, iti propun cateva modele SCUMPE vs. versiuni extrem de similare, ABORDABILE.

54893a01a9686242a20765f82c4a1b7f

Majoritatea brandurilor de top – Gianvito Rossi, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Isabel Marant- servesc drept inspiratie brandurilor mass market sau celor care se bazeaza mai mult pe manufactura, pe o productie limitata, poate la comanda. Efortul mi se pare firesc, atat timp cat si calitatea celor din urma este foarte buna, iar acest aspect se vede imediat.

De aceea, vei gasi pe piata o multime de modele ce seamana foarte bine cu variantele scumpe, de sute de euro, dar la un pret pe care ti-l poti permite. Te poti imbraca modern, cu stil, cu piese de calitate, dar cu o diferenta de buget de pana la 1000 euro.

1c09107f27886e6f495ac0cee97b7052

De la cizme over knee pana la botine joase, de la modele ultra clasice pana la cele mai extravagante, iti garantez ca vei gasi un corespondent pentru bugetul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti putin prin magazine, respectiv site-uri, ceea ce doresti!

Eu iti propun 4 modele de incaltaminte pe care le-am regasit atat la brandurile de lux, cat si la cele mass market sau middle.

e353ea8c46c41dda6fbc212e05ed1f01

Dupa cum vezi, modelele sunt extrem de apropiate ca design. Desigur, diferenta de pret notabila se regaseste in calitate ( in cazul in care unele modele sunt din piele ecologica), in mana de lucru, in design, in marketing, insa aceasta este alta discutie.

8c5cb8b5fb7251b69f4f33e497478793

Nu am fost niciodata adepta fake-urilor, iar aceasta varianta ofera alternativa perfecta pentru a avea designul dorit intr-o piesa de incaltaminte, platind pretul pe care ti-l permiti. Desigur, daca bugetul iti permite varianta luxury, esti o norocoasa. In caz contrar, e mereu bine sa iti cunosti optiunile ;)

PS: am deja in garderoba unul din modelele de mai sus, inca nu sunt decisa pentru alte 2 :)

Sursa foto: net-a-porter.com, musette.ro, zara.com, smilingshoes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>