Elie Saab Backstage Fall/Winter 2015

Sezonul acesta se poartă roșu!

Dacă iubești nuanțele de roșu, atunci tendințele sezonului îți vor surâde întrucât culoarea pasiunii este mai actuală ca niciodată!

Chiar dacă începutul de an a ignorat nuanțele roșiatice, sezonul de toamnă/iarnă aduce în prim-plan roșul aprins și mai mult, propune ținute compuse integral din această culoare.

Roșul redevine astfel culoarea-vedetă a sezonului și este propus în toate tipurile de combinații vestimentare, de la cele de de zi la cele de seară, incluzând cele mai simple texturi, dar și materiale somptuoase, ”show stopping”.

2

In variantea cea mai cuminte, poți purta roșul ca pe o pată de culoare într-o ținută neagră, gri sau bleumarin. Pasul următor este să alegi o ținută all-red, fie că alegi o rochie roșie și o pereche de sandale sortate, fie că porți o pereche de botine roșii și o fușta și un top în aceeași nuanță sau orice altă variantă, atât timp cât se menține unitatea cromatică. 

Celor mai îndrăznețe le recomand însă mixul propus de Akris sau Sonya Rykiel,  compus din două nuanțe de roșu, una mai deschisă și una mai închisă. Efectul este surprinzător și în ciuda faptului că este mai neașteptat, look-ul este mai temperat decât varianta unei ținute roșii uni.

3

Dacă ai un stil vestimentar nonconformist, cu piese cool, atunci poți încerca o pereche de pantaloni din piele lucioasă roșie sau o parka din lac. Se poartă intens alăturarea de roșu cu texturile lucioase, iar dacă îndrăznești să porți astfel de piese, s-ar putea să ai o ținută câștigătoare. In cazul acesta însă, îți recomand să alegi o singură piesă de lac, maxim 2 piese roșii în întregul outfit și eventual, o pată de culoare neutră pentru a tempera aspectul final.

In orice caz, evită orice este prea scurt, prea mulat sau prea decoltat în formula roșu lăcuit și alege piese cu un design simplu și o direcție stilistică sport-casual.

All red

Iată câteva piese pe care le poți achiziționa în această perioadă pentru a compune outfit-uri roșii integrale sau parțiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>