Sandalele aurii – best buy-ul verii

Mi-am propus de ceva timp sa nu mai cumpar pantofi, decat pe aceia care ma fascineaza complet.

Rezist destul de bine tentatiilor in ultima perioada, cu mici exceptii, cum ar fi sandalele din pozele urmatoare.

Le-am gasit intr-un outlet din Paris, la magazinul Georges Rech, din care nu ma asteptam sa cumpar ceva pentru ca era oricum destul de scump.

Brandul Georges Rech, o marca de pret-a-porter de lux,  desi mai putin cunoscut spre deloc la noi, este se pare un nume cu rezonanta in Franta, numai in Paris avand 6 buticuri.

Am vazut sandalele cu pricina si mi-am zis ca nu merita sa ma uit la ele, pentru ca sigur sunt scumpe. Insa, spre final, curiozitatea m-a impins sa le vad pretul.

Pe talpa, scria exact marimea mea si un pret suspect, de fapt 3 preturi. Primul era 740 , al doilea 370 si ultimul pret 35. O intreb pe vanzatoare care este pretul corect si imi confirma ca, desi inital ele au costat 740 euro, acum sunt reduse la 35 euro.

Am cascat ochii de cateva ori, le-am tot probat si probat si bineinteles ca am plecat cu ele acasa. Mentionez ca nu am observat vreun defect si ca sunt confectionate integral din piele :)

9 thoughts on “Sandalele aurii – best buy-ul verii

    • Leti says:

      Buna, sigur ca da! Se numeste Quai des Marques, este la iesirea din Paris, dinspre zona La defense. Orasul se numeste Francoville, te sfatuiesc insa sa cauti pe harta/google maps :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>