Rochia perfecta de la Zara si o seara speciala

Ieri am petrecut una dintre cele mai agreabile seri din ultima perioada. Am fost invitata la prezentarea noii colectii Rhea Costa, ce a avut loc la J W Marriott, iar acesta a fost pretextul perfect sa imbrac noua mea rochie neagra, pe care nu am cuvinte sa o descriu.

Din momentul in care am vazut-o pe site, am stiut ca trebuie sa o am. E acea rochie care imi vine perfect, in fiecare parte a ei. Totul cade bine, lungimea este potrivita, iar volanul din piele schimba total aspectul modelului.

In completare, am ales o pereche de pantofi negri din piele intoarsa si piele de sarpe, in tonuri de negru si bej.

La finalul prezentarii, ne-am retras pentru o cina tarzie la JW Steak House, unde am mancat cea mai buna friptura de vita de pana acum – unul dintre preparatele mele preferate. Vinul rosu atent ales si cigar club-ul extrem de intim au completat atmosfera presarata cu planuri de viitor si lectii de viata.

Continuarea va urma…

8 thoughts on “Rochia perfecta de la Zara si o seara speciala

    • Leti says:

      Draga Adina, iti multumesc pentru incurajari! Eu nu am strans inca toate cunostiintele pentru a-mi confectiona o astfel de rochie, insa in curand cu siguranta va fi si asta posibil:) Am ales sa cumpar rochia pentru ca mi-a placut foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>