Rochia cu doua fete imaginata de Laura Hîncu

1

 Pe Laura Hîncu am cunoscut-o personal anul trecut, însă o știam de ceva timp, prin prisma creațiilor sale. Atunci, Laura m-a asistat și mi-a creat o rochie specială pentru un eveniment la care urma să particip.

Am discutat atunci în detaliu despre locul evenimentului, imaginea mea și despre ce vreau să transmit prin ținuta respectivă. Un exercițiu pe care vi-l recomand și vouă de fiecare dată când alegeți o ținută.

De atunci a mai trecut ceva timp și Laura a dus conceptul de personalizare a garderobei mai departe, propunând o piesă cât se poate de inedită: rochia cu 2 fețe. 

9

  Noua colecție propusă de Laura Hîncu  mizează pe versatilitatea rochiilor, pentru că fiecare dintre ele poate fi purtată atât pe față, cât și pe dos, reprezentând practic 2 rochii
independente într-una singură.

Cromatica este atât veselă, cuprinzând culori puternice precum galbenul solar, portocaliul aprins sau verdele, cărora li se alătură nuanțe neutre, atemporale: negru, nude, gri.

Deși nu am putut ajunge la evenimentul oficial de lansare a colecției, pentru că nu mă aflam în oraș, am fost tare curioasă să văd creațiile Laurei.

Preferata mea este prima rochie, cu o puternică asimetrie față-spate, pe nuanțe de negru și nude.

Dacă doriți mai multe detalii despre brandul Laura Hîncu și creațiile sale, le aflați de aici.