Preview al colectiei Venera Arapu toamna/iarna 13/14

Marti seara am vizitat buticul Venera Arapu, pentru un preview in exclusivitate al colectiei pentru sezonul de toamna/iarna 2013-2014.

Povestea mea cu rochiile semnate Venera Arapu a inceput anul trecut, cand am pasit pentru prima data in showroom-ul din Bucuresti, chiar la evenimentul de inaugurare al acestuia.

De atunci, incerc sa adaug periodic in garderoba cate o piesa de rezistenta, originala si atemporala.

Exact acestea sunt atributele colectiei pe care am regasit-o si de aceasta data si pe care am admirat-o si probat-o in exclusivitate, inainte de a „pleca” la targul international de moda de la Paris – Who’s Next.

Va invit sa trageti cu ochiul la cateva din piesele cheie pe care le veti gasi si in magazinul Venera Arapu incepand cu sezonul urmator, nu inainte de a va dezvalui ca ma voi reintalni cu intreaga colectie la sfarsitul acestei saptamani, direct la standul din cadrul targului Who’s Next, unde ii voi vizita pe toti desgnerii romani.

Si, preferata mea:

2 thoughts on “Preview al colectiei Venera Arapu toamna/iarna 13/14

    • Leti says:

      @Dora, ai dreptate!Iar pielea este atat de moale si placuta! Si dezvalui ca are fermoase pe toate partile , lateral, frontal si spate, e foarte interesanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>