Pantofi Coca Zaboloteanu TI ’13’-’14

coca-zaboloteanuDupa cum v-ati obisnuit, in fiecare sezon Coca Zaboloteanu va pregateste modele noi, ideale pentru cele care vor pantofi „altfel”!

In sezonul de toamna/iarna 2013 – 2014, designerul de pantofi ne-a pregatit modele clasice, care au consacrat brandul Coca Zaboloteanu: piese discrete, cu tocuri rezonabile, pigmentate pe alocuri de platforme. In spiritul colectiilor Coca Zaboloteanu insa, raman celebrii pantofii si sandalele cu tocul mediu sau kitten-heel, conic, fara nicio platforma, intr-o varietate semnificativa de nuante si texturi.

Poti miza pe culori puternice – galben, albastru electric, mov – sau poti opta pentru detalii inedite, cum ar fi un toc din print zebra sau unul metalizat. Pentru cele mai indraznete, Coca Zaboloteanu a pregatit tocul „franjurat”, un adevarat ingredient „wow” al tinutelor tale.

cz2 _DSC1645 _DSC1651 _DSC1663 _DSC4871 _DSC4875 _DSC4879 cz _DSC4886 _DSC4893Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a brandului Coca Zaboloteanu:-)

One thought on “Pantofi Coca Zaboloteanu TI ’13’-’14

  1. Triz says:

    Aceste modele candideaza in mod categorie la titlul de pantofi unici, cateva modele ma fac sa ma gandesc la pantaloni, blugi, colanti, insa este doar o parere, sper ca nu mi se pare.
    Daca te uiti si a doua oara iti lasa senzatia ca modelul de pantofi de refera si la forma picioarului frumoasei femei ce ii poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>