Natural Nutrition, un nou brand de produse cosmetice naturale

natural nutrition 2Saptamana trecuta s-a lansat pe piata de beauty din Romania un nou brand, ce promite cheia succesului in combinarea celor mai noi tehnologii de preparare a cremelor si  ingredientele in proportie de 99 % naturale.

Natural Nutrition propune 6 creme pentru ten, un unt de corp si o crema contur de ochi, toate bazate pe amestecurile de uleiuri din plante/uleiuri esentiale si pe efectele terapeutice ale acestora.

Intrucat am un ten dificil, care nu face casa buna cu orice crema (indiferent de pret, ingrediente, brand, etc), am fost tentata sa vad ce inseamna de fapt Natural Nutrition, cu atat mai mult cu cat suntem in era „back to basics”, iar tendinta este sa folosim pe cat posibil, produse cat mai aproape de natural (eventual neprocesate).

Am optat pentru crema dedicata tenului normal si uscat, cu ulei de calendula si Q10, pe care o folosesc doar de cateva zile, insa pana acum tenul meu nu a ripostat, ba din contra il simt relativ fericit ;)

Voi da verdictul final abia dupa cateva saptamani, insa debutul este promitator!

LP145424 LP145417 LP145418

Natural Nutrition 7 Natural Nutrition 6

Produsele Natural Nutrition vor putea fi gasite in farmaciile Sensiblu si online la

www.nncosmetics.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>