x_dscf7624

Musette Primăvară/Vară 2017

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu iarna nu ma pot gandi decat la vara. Prin urmare, in anotimpul rece, dupa ce termin de cumparat cizme si paltoane (dupa cum va spuneam, sunt de neoprit in acest sector), incep sa imi planific garderoba de vara.

Prezentarea Musette de zilele trecute nu a facut decat sa imi alimenteze gandurile aproape necurate in privinta shoppingului, facandu-ma sa adaug rapid 3-4 piese pe short list-ul pentru sezonul urmator.

mircea-netea-img_8947

Piesele colectiei ce urmeaza sa ne incante garderobele in primavara viitoare urmeaza o directie stilistica ce se observa deja de cateva sezoane in stilul Musette, o directie ce mizeaza pe stilul modern, urban si pe impletiturile de texturi surprinzatoare : glitter, nylon, piele, bumbac si satin. 

photo-studio-spectrum_mg_0041

Daca va uitati atent la piese, o sa observati ca incaltamintea, favorita mea, mizeaza puternic si pe aspectul comoditate, atat de necesara vietii cotidiene in zona urbana, motiv pentru care colectia cuprinde o serie de sandale stil flatform si sandale cu toc inalt stil block heel.

musette-2

Culorile predominante ale colectiei sunt rosu, negru, alb, galben, albastru, alaturi de nuante metalizate precum auriu si argintiu. Acestea se regasesc atat in piesele de incaltaminte, cat si in modelele de genti.

musette-1

Accesorizarea pantofilor face si ea diferenta, volanele, baretele, insertiile de texturi transparente adaugant un plus la capitolul inovatie si imaginatie.

musette-3

Alaturi de piesele carora le-am ”pus gand rau”, mi-a placut foarte mult si spatiul atipic in care a avut loc evenimentul. Spun asta si pentru ca a fost prima oara cand am vizitat Serele din incinta Facultatii de Agronomie, un spatiu nonconformist, atipic si care, pentru ne-a oferit, pret de cateva momente senzatia ca suntem in mijlocul unei paduri tropicale.

Panoul principal din zona de foto , o adevarata opera de arta, reprezintă proiectul studenților (Simona Ioana Ruță, Cornel Băniță, Adrian Cătălin, Cristina Toma, Cătălin Vlad, Georgiana Strat, Ecaterina Ailincăi, Daniel Cojocaru, Bianca Prisăcariu, Ioana Diaconu, Cătălin Maftei, Irina Costache, Florin Neţu, Alexandru Răuţă, Mircea Vasile) aflați în ultimul an la Facultatea de Horticultură Proiectul este special pentru acest eveniment, coordonați de către Lector Universitar Doctor Sorina Petra si Mădălina Lazar, artist florist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>