Motanul incaltat in pantofi glitter

Sunt extrem de deschisa cand vine vorba despre haine. Sunt curioasa sa vad noutatile si nu refuz piese mai indraznete, ba din contra, le port cu placere. Cand a inceput „glitter-mania” am fost printre putinele entuziaste care si-au dorit imediat o pereche, iar acum ma bucur sa vad ca ma numar printre numeroasele adepte.

Dupa cum intuiti, o noua pereche de pantofi si-a gasit locul in garderoba mea: o pereche de slippers din glitter multicolor de la Musette.

Am pus ochii pe ei de cand i-am vazut prima data, iar weekendul acesta au avut parte de prima lor iesire in lume.

Pentru prima purtare sunt foarte comozi – din fericire am nimerit calapodul care mi se potriveste de la Musette – si de efect. Am o singura grija, sa nu ii zgarii, insa cred ca glitterul este suficient de rezistent.

Inca sunt in negocieri cu mine pentru o pereche de glitter pumps, cu tocul inalt, perfect pentru ocaziile deosebite, insa momentan ma rezum la a profita de slippersii mei.

2 thoughts on “Motanul incaltat in pantofi glitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>