Miros de toamna – ce gasim in magazine?

Probabil nu sunt singura care a observat usoare schimbari ale vremii. Si cum parfumul de inceput de toamna ma inspira intotdeauna sa dau o raita prin magazine, va anunt cu entuziasm ca noile colectii ne asteapta pregatite sa plece cu noi acasa.
Recunosc ca sunt fan Zara for ever. Intotdeauna gasesc ce doresc la ei si daca stii sa faci o selectie a produselor, nu te vei trezi cu jumatate de oras imbracat la fel. Un alt magazin pe care il mai frecventez este Mango. Stilul lor mi se potriveste de cele mai multe ori, mai ales la capitolul rochii. Am profitat de weekendul petrecut in Bucuresti pentru a studia noile colectii ale acestor doua branduri.
Look-ul general propus se situeaza undeva in zona de inspiratia a anilor 70 – carouri , stofa, tonuri neutre pamantii- si se plimba usor in zona androgina – sacouri usor masculine, pantofi gen ” jazz” si face o oprire in zona glam cu tocuri ametitoare, accente metalice si imprimeuri animalice. La capitolul materiale, propunerile sunt si ele diversificate. Matasea, panza, inul gros, stofa, pielea , lana sau imitatia de blana sunt doar cateva dintre propunerile acestei toamne.
Daca imaginile de mai jos nu va conving, va sfatuiesc sa vizitati personal magazinele. Diversitatea este mult mai mare, iar colectia ,cel putin la Zara, se improspateaza aproximativ saptamanal.
Eu am deja un wish list pe care il voi respecta intocmai!

Mango

Zara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>