fall 2016 trends london fashion week

London Fashion Week – tendintele de Toamna/Iarna 2016

Daca am vorbit anterior de New York, urmatoarea oprire este Londra. Hai sa vedem care sunt tendintele pentru sezonul urmator, de toamna/iarna 2016 si care sunt cei mai cool designeri ai momentului care au prezentat pe podiumurile londoneze.

Printre numele mari care sunt asteptate in fiecare sezon – Burberry, Alexander McQueen, Paul Smith sau Mulberry, o serie de branduri se fac remarcate la fiecare editie a Fashion Weekului Londonez: Joseph, Roksanda, Peter Pilotto, etc.

alexander mcqueen antonio berardi londra

Dupa o analiza a propunerilor pentru toamna/iarna 2016, clasamentul meu sta in felul urmator: Burberry, Anya Hindmarch si Paul Smith.- Burberry pentru abordarea rock-military, mixata cu accente retro ( mai ales in zona pantofilor)

burberry burberry1

– Anya Hindmarch pentru jocurile geometrice, multicolore, aplicate pe mantourile over-sized, dar si pe accesorii

anya hindmarch london fall 2016

– Paul Smith pentru explozia caracteristica de culoare, impletita perfect cu siluete sobre, de inspiratie masculina

london paul smith

london paul smith1

Cu un vibe parca mai indraznet decat al show-urilor de la New York, London Fashion Week aduce in prim plan aceeasi inspiratie desprinsa din anii ’70, o influenta puternica preluata din garderoba masculina si o paleta cromatica demna de un sezon rece fabulos: bleumarin, grena, orange sau verde, impletite perfect cu clasicele alb si negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>