Lansarea noii colectii Il Passo

Ieri seara, 12 octombrie, am fugit repede la Afi Cotroceni, pentru a onora invitatia Alinei Tanasa ( PR Il Passo) la evenimentul de lansare a noii colectii de toamna iarna. Din fericire am ajuns la timp si am prins si momentul artistic de dans contemporan pus in scena de Elena Ghenoiu si Rosu Dragos Cristian, absolveniti ai Brodway Dance Center (NY) si membrii ai trupei de balet “Dansez pentru tine”.
Am savurat apoi o cupa de sampanie si un sushi delicios, admirand piesele noii colectii. Cuvintele care imi vin in minte sunt : clasic, negru, animal print.
Inca de la prima vizionare a colectiei mi-au ramas in gand 2 perechi de pantofi , care respecta intocmai descrierea de mai sus. Pantofi cu tocul inalt, clasici, o pereche din piele neagra cu aplicatii metalice si o pereche in combinatia mea preferata a sezonului : alb – negru ( ii puteti admira in pozele de mai jos).
Tot ieri seara s-a lansat si magazinul online IL PASSO , facand astfel sesiunile de shopping mai usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>