Il Passo – colectia toamna/iarna 2012-2013

Propunerile brandului romanesc IL PASSO pentru sezonul care tocmai a inceput promit o perioada bogata in printuri, texturi si modele.

Modelele diverse, in tonuri de nude, verde si maro se aliniaza tendintelor cromatice ale sezonului. Piesele din snake skin, un must have al ultimelor sezoane, se regasesc in propunerile IL PASSO sub forma de pantofi si botine, ideale pentru sezonul rece.

Cum sunt mereu atrasa de pantofii eleganti, am pus deja ochii pe o pereche de pantofi negri, cu toc inalt si imprimeu auriu, pe care ii puteti vedea mai jos:

Extrem de atractiva este campania de imagine a noii colectii, ce ii are ca protagonisti pe Silviu Tolu, cel mai titrat model masculin din România din toate timpurile, si pe Stefania Ivanescu, model al agentiei Allure Management.

„Pentru sezonul toamna – iarna 2012/2013, ne-am dorit sa lucram cu doua modele IT ale momentului, care sa exprime cu succes spiritul brandului IL PASSO si procesul noastru continuu de dezvoltare. Noua campanie este una puternica si de impact, iar Silviu Tolu si Stefania Ivanescu au fost alegerea perfecta. În plus, am continuat colaborarea cu Tibi Clenci, pastrand acelasi art director, Alin Galatescu, acestia reusind sa dea viata unei povesti ce reflecta stilul unic IL PASSO.”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.

Mie mi-a placut foarte mult ce am vazut, progresul este vizibil!

Voi ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>