OLIVIA WILDE HM

H&M Conscious Exclusive 2015

Daca esti fan H&M, atunci cu siguranta stii despre colectiile lor speciale, Studio si Conscious. Daca nu esti familiarizat/a cu acestea, atunci iti voi povesti pe scurt despre cea din urma, pentru ca pe 16 Aprilie se lanseaza si in magazinele din Romania (si online).

H&M Conscious este o colectie periodica a brandului H&M care are la baza conceptul de moda sustenabila, iar trasaturile cheie ale pieselor sunt texturile folosite. Materialele durabile precum canepa, matasea, panza organica si pielea ecologica, paietele si margelele reciclate sunt cateva dintre detaliile care construiesc piesele inedite ale colectiilor Conscious.

Pentru 2015, colectia H&M Conscious propune un stil elegant/classy, cu rochii lungi de seara, sacouri tuxedo, top-uri decoltate si asimetrice, intr-o paleta cromatica clasica: alb, negru, rosu, dar si cateva imprimeuri abstracte.

In plus, o vei recunoaste de indata pe cea care a fost desemnata imaginea campaniei, actrita Olivia Wilde, o promotoare a stilul de viata „green” si a produselor sustenabile.

hm conscious olivia wilde

Pentru ca mai e foarte putin pana la lansarea oficiala a colectiei si pentru ca sunt convinsa ca va fi sold out rapid, iti propun cateva imagini cu o parte din propuneri, pentru un wish-list bine pus la punct.

HM Conscious

HM Conscious 2

HM Conscious 3

Ce spuneti, care e preferata voastra?

Sursa foto -> HM.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>