Gentile verii 2012

Mereu am problema gentilor, pentru ca, dupa cum bine stiti si voi, geanta unei femei este o mica garderoba. Pe langa cele absolut necesare, cum ar fi portofelul, portfardul si cheile de la casa, de obicei duc cu mine agenda, uneori un notebook, uneori o revista, o pereche de balerini de schimb, servetele, parfum, etc.

Astfel ca, desi imi plac enorm gentile de dimensiuni reduse, trebuie sa imi aleg geanta cu cap, pentru a putea indesa in ea tot ce am nevoie. Nu am criterii foarte fixe de achizitionare a gentilor, doar cale prefer pe cele din piele. De obicei, acestea sunt colorate, fiindu-mi aproape imposibil sa aleg genti in culorile traditionale, negru sau maro.

Am facut o selectie cu gentile preferate din sezonul acesta, pe care mi le doresc cu ardoare in garderoba personala.

Geanta Zara

 

Geanta Furla Candy este clar un must have pentru vara. Culorile neon de anul acesta continua linia ascendenta a modelului Candy, facand in continuare furori. O gasiti si la magazinul Furla de pe Calea Victoriei.

Geanta Furla Futura, preferata mea este cea galben neon

Geanta Mango Touch, unul din modelele care imi place enorm pe varianta alb, disponibila online la mango.com

Geanta Christian Dior Granville, disponibila la Victoria 46 sau pe www.victoriaonline.ro

Poze: zara, furla, mango, victoriaonline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>