Fashion Icon : Giovanna Battaglia

Ma confrunt de ceva timp cu problema stilului personal. Se spune ca stilul este nativ, alte parerei spun ca se poate educa…Nu imi definesc garderoba ca apartinand unui anumit stil, nu ma imbrac nici total retro, nici rock chic, nici boho chic, nici minimalist..nici romantic country…Ma situez undeva in zona feminina oricum, preferand fustele si rochiile pantalonilor si tocurile inalte, pantofilor josi. Incerc sa imi definesc un stil, plecand de la tendintele unui sezon care se muleaza pe preferintele mele.
Ce legatura are asta cu Giovanna Battaglia , fashion iconul despre care am ales sa va vorbesc astazi? Ei bine, urmarind materialele aparute in presa, am constatat ca stilul meu vestimentar se apropie foarte mult de cel al Giovannei. Sau mai bine as imbratisa cu placere oricare din alegerile facute de ea. Fashion editor la L’Uomo Vogue, dar si stylist freelancer, prietena apropiata a Annei dello Russo, Giovanna alege mereu haine care aduc laude siluetei feminine ( cu siguranta cariera ei de model a contribuit la definirea garderobei sale). Fie ca este vorba despre o fusta mini cloche, o pereche de pantaloni de inspiratie retro cu talia inalta sau o rochie midi, hainele ei respecta linii simple si curate. Aparitiile ei , mi se par de un maxim bun gust, nimic nu sugereaza vulgaritatea si fiecare piesa isi gaseste perfect locul in combinatia aleasa .

Nu-i asa ca sandalele leopard din ultima poza sunt superbe? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>