Fashion Icon : Anna Dello Russo

Sunt intr-o faza de totala admiratie zilele acestea, iar subiectul starii mele se numeste : Anna Dello Russo. Un personaj de care nu am aflat decat de foarte putin timp si a carei aparitie m-a bucurat nespus – o dovada a faptului ca niciodata nu stii destule.
In general, merg mai mult pe intuitie, scriu despre ce imi place, ce mi-a produs un acces de euforie intr-o anumita zi sau pur si simplu un nou obiect in garderoba care merita prezentat. Zilele astea am cautat pe internet informatii , poze , aproape orice despre aceasta fantastica femeie, care are un stil vestimentar impecabil, din punctul meu de vedere. Multi ar spune ca este excentrica, in cautare de publicitate. Ca unele tinute sunt „too much”. Eu o admir pur si simplu, pentru bunul gust pentru fashion, felul in care poarta fiecare piesa a garderobei si pentru cum stie sa faca din orice iesire o APARITIE.
Statutul sau de trend setter se justifica si prin cv-ul ei impresionant.
Anna Dello Russo este Fashion Director at Large si Creative Consultant la Vogue Nippon, a lucrat timp de 18 ani la Vogue Italia si este o prezenta nelipsita la fashion week-urile din toate colturile lumii si ARE PESTE 4000 PERECHI DE PANTOFI – cred ca acum intelegeti starea mea de admiratie neincetata.
Va las sa studiati o parte din pozele ei, cu mentiunea ca am facut cu greu aceasta selectie, majoritatea outfit-urilor ei sunt senzationale!

P.S: Sa nu uit – Anna Dello Russo este nascuta in anul 1962, un motiv in plus sa merite toata stima !

Poze: Thesartorialist , Garancedore, Elle

4 thoughts on “Fashion Icon : Anna Dello Russo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>