Eu cu ce ma imbrac?

Cred ca vestimentatia este o problema majora pentru orice femeie. Orice stil ai imbratisa, oricate haine ai avea, intotdeauna te vei trezi in fata oglinzii intrebandu-te cu ce sa te imbraci. Fie ca este vorba despre o tinuta de zi sau un eveniment mai special, este normal sa te preocupe aspectul tau, astfel incat sa te simti bine in hainele alese.
Pentru mine, perioada asta a anului este cea mai grea. Acum si la inceputul primaverii, intrucat este un moment intermediar si imi este foarte greu sa aleg. E clar ca hainele de vara au fost mutate in cutia lor, insa parca nu imi vine inca sa port pulovere de lana, paltoane si alte obiecte caracteristice vestimentatiei de iarna.
Astfel, in fiecare dimineata imi pun imaginatia la incercare si caut acele piese care sa se potriveasca starii mele.
Am facut insa un exercitiu ieri, tot de imaginatie. M-am intrebat, daca ar fi sa aleg, cu ce m-as imbraca zilele acestea? Daca as avea la indemana orice haina, ce as alege azi, maine, poimaine?
E drept ca alegerile mi-au fost mai mult influentate de nevoia unor haine de zi cu zi, care sa poate fi purtate in egala masura la birou, dar si la o iesire dupa orele de program.
Iata ce a iesit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>