erdem

ERDEM X H&M – In magazine din 2 Noiembrie

In cazul in care cautati un motiv de shopping suficient de bun, pe 2 Noiembrie intra in magazine (si pe shop-ul online) mult asteptata colectie ERDEM X H&M.

Colaborarea anului aduce o nota romantica in tinutele de toamna/iarna 2017. Daca ati urmarit de-a lungul timpului, macar cu coada ochiului, colectiile ERDEM, stiti ca stilul casei se defineste prin imprimeuri bogate ( de cele mai multe ori florale), o paleta cromatica impresionanta, siluete structurate si materiale impunatoare (taflaua este una din vedetele colectiilor ERDEM, indiferent de sezon).

6107_LB_104_PR

Asadar, inca din vara am fost anuntati ca urmeaza o colaborare surprinzatoare, iar imaginile de campanie, dezvaluite abia acum, nu fac decat sa prelungeasca agonia, deoarecele imaginile sunt fabuloase.

Un mix de elemente regasite de-a lungul timpului in propunerile ERDEM, rochii somptuoase, aproape princiare, adoratele costume ale sezonului, in variante florale, o infuzie de epoca victoriana, dar si de inceput de secol 20, piese de inspiratie sport, aduse intr-o zona neasteptata, aceastea ar fi detaliile noii colaborari.

6107_LB_109_PR

Daca vrei sa faci shopping la inceput de Noiembrie, te sfatuiesc sa iti indrepti atentia catre aceasta colectie ( si sa fii pe faza, caci va fi sold out foarte repede)!

Iata imaginile de campanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>