Eco Manolo Blahnik pentru primavara 2012

Am revazut recent filmul „Totul despre sex” si invariabil numele Manolo Blahnik mi-a rasunat in minte. Desi locul la tron este momentan ocupat de Christian Louboutin, Manolo Blahnik continua ascensiunea discret si sigur.

Pentru colectia de primavara 2012, brandul a incercat pentru prima dat construirea unui produs eco, sub indrumarea designerului eco Marcia Patmos.

Materialele folosite sunt extrem de lejere, versatile si usor de lucrat. Pielea de tilapa, un peste de apa dulce, nu a coborat insa si pretul pantofilor, care ajunge la 975 $ pentru variantele cu toc inalt si 645$ pentru cele joase.

Propunerile Manolo Blahnik in materie de incaltaminte eco nu se opresc la sezonul estival, urmand sa fie produse si in colectia de toamna iarna a acestui an.

Produsele Manolo Blahnik se pot cumpara online de pe site-urile : saks.com, nordstorm.com

Sursa: style.com

2 thoughts on “Eco Manolo Blahnik pentru primavara 2012

  1. memyselfandmyshoes says:

    Ideea este ca materialele din care sunt facuti pantofii acestia sunt eco-friendy, reciclabile: rafia, pluta si pielea de tilapia. Explicatia pentru care pielea de peste este considerata material reciclabil este ca, fiind un peste de consum alimentar, acea piele ar fi fost probabil aruncata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>