profile pic

Denim on denim

Daca vorbim de tendinte, denimul este clar  copilul minune al sezonului de primavara 2015. O vedeta a defilarilor de sezon, denimul promite sa cucereasca si catwalk-urile urbane.

Burberry, Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Chloe sunt cateva dintre brandurile care apeleaza la textura minune a modei si ii confirma statutul.

Si pentru ca pana la urma, denimul este aliatul de nadejde al garderobei noastre, fie ca vorbim despre o pereche de jeansi, de o camasa clasica de blugi sau de o salopeta, de ce sa nu il purtam si in varianta head-to-toe?

afmf_20apr

Nu sunt straina de abordarea jeansi+ camasa denim sau fusta+ camasa, pe care o port destul de des, insa mi-am dorit o tinuta altfel, cu atat mai mult cu cat consider ca este dificil sa scoti denimul din registrul lui clasic, fara sa para plictisitor sau uniform. 

Asadar, o pereche de pantaloni culottes si o camasa over sized (din colectia Primavara/Vara semnata AFMF ) sunt ideea mea de look total-denim.

afmf_3 afmf_4

Tinuta : AFMF Spring/Summer 2015

Sandale: Smiling Shoes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>