boho-homepage

Cum ne-am putea imbraca toamna asta

Pentru ca este weekend si ne permitem sa visam mai mult ca in orice alta zi, iti propun un exercitiu de imaginatie. Cum te-ai imbraca in aceasta toamna daca ar fi sa alegi dupa ce iti dicteaza inima? Fara sa te uiti prea mult la tendinte, fara sa analizezi fiecare defilare in parte sau colectie, in incercarea de a identifica ce e cool si ce nu este.

Eu stiu ce as purta si in mod surprinzator, este total diferit de ceea ce port in mod normal. Iar asta nu pentru ca nu mi-ar placea stilul, ci pentru ca imi imaginez ca pentru astfel de tinute as avea musai nevoie de un sofer, de asfalt mereu uscat si in general de o existenta la fel de luxoasa ( prin lux inteleg timp liber, loisirs  si o stare de bine permanenta) precum piesele in sine.

boho-chic

Roberto Cavalli FW 2016

Asadar, garderoba ideala pentru sezonul in curs s-ar traduce printr-un stil boho chic luxos, exemplificat cu rochii lungi, oputente, din catifea, cu aplicatii si imprimeuri, intr-o paleta cromatica ce variaza de la galben mustar, la verde smarald si mov pruna.

boho-chic-cavalli-lanvin

Roberto Cavalli/Lanvin

Ador catifeaua si faptul ca sezonul acesta o regasim in absolut toate formele este o reala placere. Un material nobil, care sub aceasta interpretare, imi transmite imaginea luxului suprem.

boho-chic-deluxe-detailAs purta fiecare din aceste tinute si nu m-as satura prea repede. Imi plac lungimile, imi plac volumele si decolteurile subtile, ador cromatica și detaliile din franjuri care completeaza perfect peisajul tomnatic.

boho-chic-roberto-cavalli

Tu ce ai purta in aceasta toamna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>