Colectia de toamna 2013 BY TERRY

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Crayons Khol Terrybly - HD

Daca nu sunteti inca familiarizate cu numele BY TERRY, dar sunteti pasionate de universul produselor de beauty, atunci trebuie sa faceti o vizita la Madison – Absolute Beauty din Bucuresti pentru a face cunostiinta cu produsele de make-up ale acestui brand. Cu origini franceze, a fost fondat de jurnalista Terry de Gunzburg in 1998, dupa ce aceasta a petrecut suficient timp in industria modei si a frumusetii, pe langa mari case din Europa, pentru a pune bazele propriului nume in domeniu.
Inspirata in permanenta de creatia Haute Couture, Terry isi concepe colectiile de make-up cu gandul intotdeauna la luxul suprem:
“Le luxe, c’est ce qui est rare, fait avec cœur et conscience, exprimant un vrai savoir-faire”.
Pentru toamna lui 2013, BY TERRY a creat doua produse revolutionare: Eyebrow Liner si Eyebrow Mascara. Ambele au rolul de a redefini forma sprancenelor intr-un mod eficient si practic, cu minim de efort in fata oglinzii.
„Nu exista un chip frumos fara sprancene perfect desenate si subtil structurate”, spune Terry de Gunzburg, fondatoarea brandului BY TERRY.
Pe langa produsele dedicate sprancenelor, colectia include noi nuante de ruj, creion, ombre blackstar, mascara pentru gene, blush.

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Eyebrow Mascara - HD Graphism - Automne 2013 - Gamme - Hyaluronic Sheer Rouge - HDGraphism - Automne 2013 - Gamme - Hyaluronic Blush - HDGraphism - Automne 2013 - Gamme - Ombre Blackstar - HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>