Ce mi-a lasat Iepurasul la fereastra!

Orice Sarbatoare care aduce cu sine si prilejul de a primi/cumpara cadouri este un moment de care trebuie profitat din plin!
Sau altfel spus, un moment ideal de a achizitiona o pereche noua de pantofi!
Anul acesta am jucat rolul Iepurasului de Paste si am strecurat sub geam – locul traditional al cadourilor – cadoul ideal pentru mine : 2 perechi de pantofi.
Pentru ca a venit in sfarsit primavara , iar colectiile noi au aparut deja , nu am rezistat tentatiei. Desi planuisem initial sa imi cumpar o singura pereche, noua colectie Smiling Shoes pentru acest sezon m-a cucerit instantaneu.
Recunosc! Nu m-am putut abtine si am cedat acelui „coup de foudre” care m-a cuprins cand i-am zarit! Si asta a fost doar inceputul!
Veti mai auzi de mine! Si de ei!
Acum o sa fac prezentarile , dar va invit sa vizitati si site-ul www.smilingshoes.com pentru un Preview al colectiei de primavara vara ( va vand un pont -surprizele vor continua!!!).

Pentru ca am ramas in pana de pantofi fara toc, am optat pentru o pereche de balerini, personalizati in culorile dorite de mine.

Pentru ca o pereche de pantofi cu toc inalt nu putea lipsi, mi-am daruit si acest model senzational.

Ce parere aveti? :)

3 thoughts on “Ce mi-a lasat Iepurasul la fereastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>