LANCOME-CAROLINE_F08_0082_D-1-1024x784

Caroline de Maigret

Continuam seria inspiratiei cu un personaj 100% french: Caroline de Maigret este muza de astazi.

Manechin de succes, originara din Paris si de vita nobila, Caroline de Maigret este o prezenta urmarita in peisajul modei contemporan. De ce? Pentru ca reprezinta, aproape de perfectiune, imaginea reala a pariziencei: un stil relaxat, insa bine studiat, piese masculine imbinate cu succes cu item-uri ultra feminine, emanand un „je m’en fiche subtil”.

Pantofii josi se imbina cu cei cu tocul inalt, iar fustele sunt alternate cu pantalonii eleganti. Jeansii skinny nu lipsesc din garderoba sa, la fel cum nu o fac jachetele extrem de cool si de originale.

caroline 1Rareori poarte piese mulate, mizand mai degraba pe confortul oferit de piesele lejere pe corp.  Secretul stilistic? Pantalonii inediti, adesea cu talie inalta, sunt o prezenta constanta in garderoba sa, iar texturile si culorile deosebite sunt punctul lor forte.

caroline 2caroline 3caroline 4

Sursa foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>