Aniversarea celor 50 ani Valentino

Am avut placerea sa particip la evenimentul de celebrare a 50 ani de existenta ai casei Valentino, desfasurat in cadrul magazinului din hotelul JW Mariott, miercuri, 16 mai.

A fost o intalnire extrem de placuta cu persoane cunoscute din zona modei, ocazie sa cunosc oameni noi si interesanti, dar si sa admir vedetele authtone, intr-o adevarata parada a modei.

Tinute impresionante,accesorii deosebite si multe aparitii cu gust.

Despre colectia Valentino, nu am suficiente cuvinte sa imi exprim admiratia. Hainele lucrate impecabil, materialele deosebite reprezentative casei, precum dantela, culoarea rosie, acel red-Valentino inconfundabil, au transformat locatia intr-un taram de vis.

Pentru ca mi-am exprimat in trecut dorinta de a achizitiona o pereche de flip-flops Valentino, o sa profit de subiectul abordat si o sa ii introduc si pe ei in peisaj, proaspat achizitionati dintr-unul din magazinele din Paris de aceasta data.

One thought on “Aniversarea celor 50 ani Valentino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>