Achizitie noua : cizme clasice negre

Va povesteam cu putin timp in urma despre reducerile de sezon. Dupa cum va puteti imagina, perioada aceasta a fost extrem de prolifica si pentru mine, caci nu puteam rata tocmai ofertele speciale ale produselor pe care mi le doream de atata timp. Tot la sfarsitul anului, imi recunosteam dorinta de a cumpara o pereche de cizme negre noi, acel tip clasic care poate fi purtat zi de zi. Comode, versatile, potrivite atat unei perechi de jeans si unei rochii, cizmele negre erau marea lipsa a garderobei mele.

Sambata dimineata, profitand de linistea unui weekend ploios, am dat o fuga la showroom-ul Condur by Alexandru, intrucat stiam ca au demarat campania de reduceri si imi ramasese gandul la niste cizme. Ma asteptau acolo, frumos asezate in raft, insa nu le-am ales pe ele in cele din urma, ci pe unele foarte asemanatoare, dar mai lungi pe picior. Mi-au placut mai mult si imi avantajau mai bine silueta.  Le puteti vedea in pozele de mai jos, pretul lor redus a fost de 389 lei, de la 599.

Daca va tenteaza, e bine de stiut ca astazi showroom-ul Condur by Alexandru, din strada Cotroceni, nr. 21 este deschis pana la ora 22.

One thought on “Achizitie noua : cizme clasice negre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>