Accesorii pentru toamna 2013

accesorii-hpAccesoriile sunt cele care aduc touch-ul final intr-o tinuta, care o pot salva sau ruina, astfel ca trebuie sa ai mereu in vedere acele piesele care ti se potrivesc perfect, care iti subliniaza cel mai frumos stilul personal si care te pun cel mai mult in valoare.

In sezonul toamna/iarna 2013-2014, accentul pica pe accesorii impozante, de inspiratie baroca: cerceii candelabru opulenti, coliere maxi, culori si texturi combinate pentru a rezulta in cele mai spectaculoase piese. Argintiu combinat cu auriu, perle cu detalii metalice, pietre semipretioase cu plastic, toate sunt ingaduite pentru a te pune in valoare.

Astfel, am ales pentru tine cateva accesorii ce promit sa te cucereasca pe loc. Impozante si cu personalitate, acestea sunt destinate unor ocazii speciale.

 accesorii-2 accesorii-3accesorii-4Sfatul meu este sa alegi un singur accesoriu supra-dimensionat, fie ca este vorba de cercei, bratara sau colier. Lasa restul accesoriilor intr-o nota discreta, pentru a etala bijuteria statement pe care o porti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>